• NORAQ Aktivt kull i nettposer

NORAQ Aktivt kull Leveres i plastspann (12 ferdig fylte nettposer per spann)

 
NORAQ Aktivt kull er en adsorber som binder organiske medisinrester, humusfargestoffer etc. Produktet anbefales brukt når medikamentell behandling avsluttes i akvariet. Dermed legges forholdene til rette for optimal fiskehelse- og trivsel, og et viktig HMS (Helse, Miljø og Sikkerhet)aspekt dekkes samtidig i familien eller i bedriften.
 
Produktinformasjon*:
NORAQ Aktivt kull er spesielt utviklet med tanke på Helse-Miljø-Sikkerhet i zoobransjen. Produktet fjerner medikamentrester som organiske medikamenter (som benyttes i over-disk produkter). NORAQ Aktivt Kull leveres i porsjonspakninger (nettposer) som gjør bruken enkel.
Fjerning av medikamentrester etter behandlingen bidrar til å redusere resistensutvikling hos mikroorganismene, og beskytter brukerne mot medikamenteksponering når de kommer i kontakt med akvarievannet.
 
Dosering*:                
Bruk 1 nett for inntil 200 liter akvarievann. Skyll nettposen i rent, kaldt vann noen sekunder før bruk. I akvarier som er mindre enn 120 liter brukes 1 nett, men virketiden kan reduseres. I større akvarier adderes antall poser ut i fra akvarievolum. Nettposen bør plasseres på et sted med god gjennomstrømning. Vær oppmerksom på at behandlingen skal være tidsbegrenset, da virkningen av produktet brukes opp over tid. Produktet anbefales kastet i restavfall til forbrenning etter bruk. Se forpakning for nærmere informasjon om bruk.


Produktet forhandles engros av Imazo AB

Pakningsstørrelse
4000 ml 7090009133277

Skriv en anmeldelse

Husk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           God

NORAQ Aktivt kull i nettposer